Real Time Analytics

Livet På En Kant

Beställt mer kläder

Publicerad 2013-02-26 09:59:43 i Vanlig vardag,

Idag gjorde jag ett inköp. Jag behöver nya kläder att sälja. Det sinar liksom i förrådet och jag ledsnar lätt då. Sagt och gjort ligger nu en order på 600 par nya trosor. Jag hoppas att det kommer så snart som möjligt. Det här är liksom min grej. Jag räknade iaf ut att timlönen på att sälja mina egna kläder, efter att allt är betalt är högre än om när jag jobbat som anställd. Så varför arbeta? =P

Nej, det kommer inte att fungera att inte arbeta från början då skulle jag behöva ha en omsättning som är 10 ggr högre än det jag haft och det håller inte riktigt i praktiken. Nu har jag ju inte gjort en jättesatsning, men jag har överlag nöjda kunder (en var missnöjd, men hon läste inte produktbeskrivningen ordentligt) och de vill köpa igen.
 
Att sedan öka omsättningen lär inte vara svårt. Däremot har jag bestämt mig för att hålla mig till min nisch. Det är lätt att dras med att köpa annat. I det långa loppet är det dock bättre att bara hålla sig till en enda sak att sälja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela