Real Time Analytics

Livet På En Kant

Allt löser sig!

Publicerad 2013-02-20 08:12:17 i Vanlig vardag,

Igår funderade jag lite och bara man ser de små möjligheterna brukar det mesta kunna lösa sig. Det här med doomsday fungerade inte. Jag får ta det idag istället. Usch! Säger jag bara. Det känns inget roligt, men, men vissa saker i livet måste man göra.
 
Det flyter på bra med försäljningen av mina kläder. Det är toppen. Nu har jag legat på latmasksidan senaste veckan, men idag kanske jag kan ta mig i kragen lite igen. Dessutom måste jag beställa nytt. Det var som meningslöst förra veckan då Kina tydligen upphör under deras nyår. Allt fick en veckas respit både gällande ordrar och frakttider. Jaja, så det är antar jag. Nu är nyåret slut iaf och vi återgår till det normala.
 
Igår blev jag tokdålig och hade värsta febern trots febernedsättande. Tur jag har "superknark" här hemma. Ingen däckad jag i sängen inte. Jag ska köra på superknarket idag också. Det bästa knarket är tyvärr slut och det är ganska krångligt att beställa då det är lagligt att använda i Sverige, men inte får säljas för företaget som tillverkar det tyckte det var för dyrt att få naturläkemedelslicens för det. Suck och stön så krångligt man kan göra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela