Real Time Analytics

Livet På En Kant

4 saker jag stör mig på hos andra

Publicerad 2013-02-28 14:17:34 i Vanlig vardag,

Jag är så jävla trött på vissa saker. Följande saker är mer på listan idag!
 
1. Folk som envisas gång efter gång att svara på medryttarannonser. Ni vet, de där som var och tittade och sedan inte hör av sig igen. Nästa gång man lägger ut en annons svarar de igen. Irritationsmoment nummer 1!
 
2. Folk som envisas med att inte orka ta upp sin jävla fimp efter sig. Fimpar är äckliga. Folk som röker är äckliga, luktar äckligt för att inte tala om de gula händer man får av rökning. Fimpar här och där gör att ett område ser ut som ett jävla socialbidragstagarområde. I min värld är det fattiga och de som lever på bidrag från soc som fimpar på backen och lämnar skräpet efter sig. Ni är äckliga och får veckans FETINGdiss. Fy fan!
 
3. Folk som är lata och gnäller. Roligast är den som har övervikt, försöker gå ner i vikt, men inte orkar anstränga sig mer än att gnälla på andra. Om man instället skulle lägga all gnällenergi på att faktiskt röra på sig (fläsket) skulle man lätt börja tappa lite vikt. Gnäll leder dessutom till ångest som i sin tur kan leda till överätning=övervikten kommer att bestå.
 
4. Folk som tror att andra är någon form av jävla välgörenhetsorganisation. De som beter sig fittigt och tror att andra ska servera välgörenhet hela tiden. Ni är parasiter. Parasiter är saker som lever på att leva på andra. Finns människor i parasitkostym. De är fula, äckliga och luktar illa. Har ni någon gång tänkt på att elaka människor luktar illa? Tänk på det nästa gång ni träffar någon elak jävel. Ondske-lukt går inte att tvätta bort. Bara så ni vet. Inte heller missnöje med sig själv eller missnöje med sitt liv. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela