Real Time Analytics

Livet På En Kant

Målsättning 2014: Simon 5-års championatet?

Publicerad 2013-12-04 18:30:00 i Simon,

Det är svårt att sätta ett mål med en häst som precis kom. När han dessutom är, vad ska vi säga, lite knepig att rida. Ja, då är det ännu svårare. Naturligtvis ställer man sig alltid frågan: Skulle han kunna gå 5-års championatet? Jag tänker naturligtvis ta reda på frågan, dock UTAN att pressa hästen till något han inte klarar av. Vi får helt enkelt se vad som händer. Jag prövade att låta honom hoppa ett litet hinder häromdagen och han hoppade helt sjukt. Nu ska jag bara komma på den lilla haken att han ska gå att rida utan problem. Hihi! Jaja, det var han som valde att flytta hit och inte jag som sökte en ny häst. Det är en stor skillnad. Han valde att flytta hit av en anledning. 
 
Det första som ska göras med honom är att se till att han är fit for fight. Jag har lite idéer. Ni kanske tror att jag är knäpp som funderar på 5-års championat, men då får ni tycka det. Jag vågar både misslyckas, och lyckas. Det ligger lite i det. Allt beror på HUR man gör det. Jag gör det här för mig själv och hästen och inte för att ni ska tycka att jag är cool eller bra på något sätt.
 
Här är film sedan han deltog i 3-årstestet förra våren.
 

Kommentarer

Postat av: Annika J

Publicerad 2013-12-04 21:30:42

Jag kan ju verkligen ingenting om vad hästar bör kunna vid olika åldrar, men shit va´ högt de hoppar redan vid 3 år :)

Svar: Haha, ja, det kanske de gör. Har inte tänkt på det så innan. Läste idag, men kommer inte ihåg exakt hur högt de skulle hoppa.
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela