Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hemligheten med att kliva från botten när man mår dåligt

Publicerad 2013-12-03 15:57:53 i Vanlig vardag,

Har ni någon gång hamnat i botten? Min gissning är att alla kommer svara ja på den frågan. När ni varit där vet ni hur svårt det kan vara att börja ta sig upp igen. Det blir liksom som att hjärnan ältar sig fast i det som är dåligt och håller en nere. 

Nu ska jag berätta hur man ENKELT tar sig upp ur skiten. Börja känn tacksamhet! Nu kanske ni inte kommer på något att känna tacksamhet för just här och nu, men jag lovar. Börja smått. Ni kommer snart in i positivitetsflowet igen. Börja känn tacksamhet över små saker. Solen kanske skiner idag. Ta en extra minut och passa på att njuta av solens värme. Bussen ni skulle med kanske kom i tid. Morgonkaffet kanske smakade bättre än vanligt. Någon kanske ger er ett litet leende. Tänk bara tacksamhet. Svårare än så är det inte. När du ser nästa människa le och värmen från personens leende sprider sig i din kropp, kom ihåg att tänka dig att du är tacksam över det. Börja där!

Snart kommer du att börja överösas över saker att vara tacksam för. Jag kom på en sak idag och då försvann helt plötsligt all ångest över just den saken. Livet kan vara så enkelt, bara du vågar tillåta det att ske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela