Real Time Analytics

Livet På En Kant

Finally - I´m back!

Publicerad 2013-12-18 20:32:00 i Hästarna,

Det känns så himla bra. Äntligen börjar kroppen kännas som att den är tillbaka fit for fight. Jag vet inte var det kom ifrån, men det är verkligen välkommet nu. 
 
Idag red jag först Ante. Det gick väl sådär. Jag har bara haft arbete från marken med honom senaste veckan så han var lite trutig och koncentrationen var inte på topp. Sedan hjälpte jag tjejen som ska rida MB. Efter det tog jag ut Simon. Yeay! Känns som att jag kommer att klara den lilla pärsen också. Det är lite till jag vill ska fungera innan jag vill börja rida på honom. Han rör sig helt annorlunda nu mot när han kom och han har en helt annan vaken blick. Det här känns verkligen toppen!

Det känns roligt, jag orkar(det mesta iaf) och jag längtar tills jag får arbeta med hästarna nästa dag. Är det inte så här det ska vara?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela