Real Time Analytics

Livet På En Kant

Visa stallplats! *vissa förbättringar är på G*

Publicerad 2013-08-06 15:47:12 i Vanlig vardag,

Nu ska jag ner och visa stallplats. Stallet är typ fullt redan, men det blir visning ändå idag. Man vet aldrig vad som händer. Jag har ju önskat mig en kö. Hihi! Den kanske är på G. Ni vet ju att man alltid får det man önskar sig om man inte har något mentalt motstånd.
 
Nu är det så att jag kom med ett förbättringsförslag till min hv och han nappade på idén. Nu hade han en bättre lösning på förbättringen och om det är så som jag tror att han tänkt ja då kommer stalllet att få 10 guld * till. Hans idé var mycket bättrer, billigare och ja, helt fantastisk faktiskt. Grejen är att jag inte kan tänka den lösningen för det är liksom inte jag som bestämmer hur saker och ting ska se ut där nere. Jag såg en lösning som inte inkräktade på något annat nere i stallet och han hade väl typ utrymme över. OM det är såsom jag tror att han tänkte. Det skulle bli SÅÅÅÅÅÅÅ bra. Jag måste bara säga att jag har världens bästa hyresvärd. =D
 
Nu ska jag iaf visa stallplatsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela