Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vad vill man läsa i en blogg?

Publicerad 2013-08-24 07:38:39 i Vanlig vardag,

Morgonen ägnade jag åt lite internet och jag har läst lite bloggar. Min fundering blev över vad man egentligen vill läsa i en blogg. Det jag kom fram till under lite tittande var att om texten suger är bilderna värdelösa. Det går liksom inte att kompensera bilder med dålig text.


Jag läste inte så många under morgonen men konstaterade att den som jag fann mest intressant var Ankys. Den har jag inte varit in och tittat på på länge, men jag lär gå in igen. Grejen var att hon skrev om något som jag vill veta fortsättningen på. Det är nog inte så att man vill veta om folk köpte en korv på Statoil. Man vill liksom ha ett större perspektiv. Man får lite tänka sig en bok fast inte en bok med ett klimax utan att den konstant är flytande. Jag kan känna igen det på antalet läsare i min blogg.

Händer det något som ska få ett avslut som kan ta vilken riktning som helst ja då kommer läsare. Vi vill liksom veta slutet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela