Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tokfyndat idag!

Publicerad 2013-08-26 21:34:00 i Vanlig vardag,

Idag har jag superfyndat för hela 117+138 kr. Fatta hur mycket jag fått som jag behöver.
 
Tidigare idag var jag på banken i Sollentuna Centrum och jag hade tänkt springa förbi alla butiker utan att shoppa. Det gick inte när jag gick förbi konkursutförsäljning som hade 70% på allt. Mitt fynd i butiken blev ett smyckesträd. Det var en skitsnygg modell.
Den ser typ nästan ut såhär fast den är svart.
 
 
 
 
Strax efter det hittade jag en väldigt lila och färgglad softshelljacka som jag naturligtvis var tvungen att slå till på.
 
De två förstnämnda fynden kostade totalt tillsammans 117:-. Ni kan gissa vad varje sak kostade.
 
Efter det här åkte jag vidare till IKEA i Uppsala. Det var egentligen inte jag som skulle dit, men jag åkte med ändå. 
 
Mina fynd blev en låda att ha toapapper i på toaletten. Jag hittade en låda som vanligtvis används till Expedit. Nu använde jag den till en annan möbel och den passade lika bra där. Det blev en superturkos låda.
Sedan införskaffade jag två skohorn.
En praktisk liten strykbräda som jag kan ha på köksbordet.
Jag passade på att köpa två sådana här. De är alltid bra att ha. De var på Family-rabatt i Uppsala just nu så de kostade bara 9:-/st.
 
Trädet och toapappersförvaringen har jag letat efter men inte hittat något jag har velat ha, men resten kan jag erkänna var impulsköp. Hihihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela