Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tillräckligt billigt för mig! =D

Publicerad 2013-08-25 11:06:21 i Vanlig vardag,

Idag är jag och kinashoppar också. Det är inte så att man handlar varje dag. Utbudet är så gigantiskt att man måste tittshoppa en väldans massa innan man hittar rätt vara. Kineser har dessutom en tendens till att skriva konstiga namn på sina varor. Nu har jag iaf hittat det jag letar till ett pris som passar mig. Från tisdag ska de också ha någon form av supersale och då blir skorna ännu billigare.
 
Dessa stövlar kostar endast 188,41:- med dagens dollarkurs. Från tisdag är det dessutom supersale och då är det 15% off. Det är till och med så att jag funderar på om jag inte skulle passa på att köpa två par på en gång. Jag har redan en massa svarta stövlar, men vita och rosa i ett höstigt Sverige......
 
Stövlarna nedan är jag också lite sugen på. Jag tror att de här kan vara lite roliga att ha. För priset av 157:- känns de faktiskt oemotståndliga. 
 
Nej, man kanske ska ta och göra något vettigt en stund. Beställningar får jag göra lite senare. Jag återkommer med skor och priser senare. Jag har ju en hel del att kolla igenom innan supersalen börjar på tisdag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela