Real Time Analytics

Livet På En Kant

Slumpen brukar slå in

Publicerad 2013-08-31 18:18:28 i Vanlig vardag,

Jag brukar ju skriva om en person som kommer hit ibland, inte direkt till mig, men han brukar vistas här på gården. 
Skriver jag att jag önskar att han kommer brukar han komma inom ganska kort. Jag vill faktiskt att han kommer. Det är här problemen dyker upp. Jag vet inte vad jag vill sedan. Jag vill att han kommer. Jag vill prata med honom, men vill inte vara på eftersom han har sagt att han inte är intresserad. Om jag visste att han var en gnutta intresserad hade jag kunnat göra något, men jag vill verkligen inte vara på när någon sagt att den inte är intresserad.
 
Nu funderar jag över om han skulle komma en gång till vad skulle jag vilja mer än att han bara kommer hit? Det kanske är där jag ska ställa nästa fråga. Jag har ju ingen aning om vad han gör eller är annars så det är en omöjlighet för mig att hitta slumpen åt andra hållet, nästintill iaf. Jag skulle nog kunna våga mig någonstans om jag visste att han var där, men jag har ingen aning om hur det skulle gå till. 
 
Jag vill tillägga här att jag har ett antal saker som är fel i  mitt liv. Jag har satt upp hinder, för att vi skulle kunna träffas. I min egen mentala värld alltså. Det är verkligen löjliga saker, men men, livet är inte lätt alla gånger.
 
Det bästa skulle vara om jag fick ett litet tips om var han kan tänkas vara och sedan "låtsas" stöta på honom. Den skulle jag klara av att fixa till. =)
Slumpen kanske kan kommentera i bloggen. Det skulle vara fett coolt!

Om ni undrar hur jag kan vara på bättre humör sedan förra inlägget gjorde jag en liten övning. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela