Real Time Analytics

Livet På En Kant

Simträning

Publicerad 2013-08-25 13:35:47 i Vanlig vardag,

Jag sitter och tittar på simkort. Frågan är Väsby eller Valsta? Jag har en känsla av att det lär bli Valsta. Priserna var bättre och det är fler som vill simma där = relaxkvällar på fredagar. =) Sjukt härligt att sitta i en bubbelpool med ett glas vin i handen fredagkvällar. Looking forward to it!

Anledningen till att jag vill simma är att jag fortfarande har stora problem med kordinationen sedan jag var dålig sist. För ett tag sedan var jag och badade och simning önskade verkligen mer. Höger sida simmade på som vanligt medan hela väntsersida i princip bara sprattlade runt. Suck! Dock borde väl då simning vara det perfekta sättet att komma tillbaka? Utöver det är det asskönt att vistas i vatten och dessutom får man väldigt bra motion.
 
Simning it is till hösten, eller rättare sagt. Jag ska börja till veckan. Det enda som oroar mig i Valsta är öppettiderna. De i Väsby är betydligt bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela