Real Time Analytics

Livet På En Kant

Överlägset norra Stockholm finaste ställe!

Publicerad 2013-08-16 22:13:00 i Ante, Hästarna,

Jag och Ante var där idag. Det var SÅÅÅÅ roligt. Evelina åkte med. Ante är inte sååå lätt att lasta än att jag har lust att åka själv. Han var det tills det var två muppar som lastade honom vid två separata tillfällen. Det var rätt länge sedan nu, typ några år sedan. Innan det gick han in som ett ljus. Han är inte dum. Det är bara det att han är lite muppig.
 
Jag åkte iaf dit för att få hjälp med denna prissättning på hästen. Vi kom inte så långt eftersom jag inte vågar hoppa så högt så onsdag åker jag tillbaka igen. HIhi! Det ska bli spännande.
 
Här är iaf en bild från ridhuset som jag red i idag. Det är verkligen skillnad på fibersand och fibersand. Överlägset det bästa underlaget jag ridit på dessutom var det rätt skött, vilket man inte ser så ofta i Sverige faktiskt.
 
 
 
Ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna. Gud så roligt det var att göra något. Varför gör jag inte saker oftare? Det kanske är dags för det nu. Jag insåg en sak idag också. Den ska jag hålla hemlig ett litet tag. Måste prata med en person först innan jag offentligör något, men jag kom på en sak. Helt plötsligt slog det mig! Varför har jag inte gjort det tidigare? Allt har väl sin tid och plats helt enkelt. Jag tror att jag har hittat vägen tillbaka.
 
Videosar håller på att laddas upp *kommer under kvällen*
Ni hittar lite fler bilder här: http://www.westyarnhillside.se/fjallsta-gard

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela