Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man ska serva viktigaste kunden

Publicerad 2013-08-15 09:12:00 i Vanlig vardag,

Igår jobbade jag i mitt älskade V.I.P-tält igen. Det var så himla roligt. Igår var det dessutom värsta bästa gänget som jobbade där. Kunden var väldigt krävande och innan jag kom dit hade jag fått veta att  de var bland de viktigaste kunderna. Kunden är ju en person och sedan har kunden kunder som är de som blir våra gäster.
 
Det brukar fungera på följande sätt. Företag 1 vill ha ett arrangemang där de bjuder in sina viktigaste och största kunder. De anlitar sedan ett annat företag (2) för att anordna arrangemanget enligt företag 1s önskemål. Företag 2 kontaktar sedan min chef som i sin tur fixar hur det ska vara. Jag kommer sedan in några timmar innan arrangemanget ska anordnas får ett pm där det står vad de ska äta och dricka i princip.
 
Det här passar mig perfekt. Man kan ta diverse förbätttrande åtgärder för att det ska bli ännu bättre än kunden önskade. Det här är super! Passar mig perfekt.
 
Nu var iaf alla nöjda. Utöver det stämde våran kassan "på öret" och var perfekt inslagen. HAHAHA!I fucking rule the world. Vi var helt enkelt bara bäst igår och det var SÅÅÅÅÅÅ enkelt att kliva upp ur sängen i morse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela