Real Time Analytics

Livet På En Kant

När det gäller andra är det mycket lättare

Publicerad 2013-08-06 22:03:17 i Vanlig vardag,

Varför kan jag inte visa mig själv samma respekt som jag visar andra?

Hela tiden när jag jobbar får jag höra att jag är så noggrann. Jag känner mig som en slarvig och lite ostrukturerad person. Jag börjar tro att jag inte är det. Varför är jag det när det kommer till mig själv, men är såååå noga när det gäller andra eller när jag jobbar? Jag behöver få svar på frågan och det är bara jag som kan ge mig själv svaret.
 
Jag ska sova på saken. Jag förstår inte mig själv ibland. Jag har precis den köpare jag alltid önskat mig till Ante och sedan är det något som känns fel. Vad? Det har inte med att sälja hästen att göra, det har inte med köparen att göra, det har inte med priset att göra(som jag inte kommit på än). Det känns helt enkelt som att det fattas en pusselbit - vilken? Nåväl, jag får fundera på saken. Allt kommer till en i rätt tid. Svaret kommer jag få. Innan dess kan jag chilla.
 
Det sista jag vill skriva ikväll är att på ett annat plan tittar jag fascinerat på just nu. Hur kan någon vara så korkad? Det är det enda jag undrar. När slutade vi visa varandra medmänsklig respekt på det sättet? Det mest fascinerande är att den som mest skulle behöva komma till insikten om just detta i det här inlägget antaligen känner sig minst träffad i ämnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela