Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min dröm-man!

Publicerad 2013-08-10 14:06:06 i Vanlig vardag,

Jag väntar på att min dröm-man ska dyka upp. Jag vet precis hur han ska vara för jag har nästan träffat honom. Det är faktiskt så. Just nu känns det som att livet hånar mig lite. Jag har personer som vill träffa mig, det är inte det, men vad är det som vill träffa mig? Vad drar jag till mig? Ni vill inte veta svaret på frågan.

Jag träffade min dröm-man för länge sedan. Ni kan läsa om det bla här: http://livetpaenkant.blogg.se/2011/may/pa-forfragan-lapp-update-lappen-fungerade.html Sedan går det att läsa mer i diverse inlägg under sommaren 2011. Han var verkligen som en dröm - dock, det fanns ett problem. Han var aldrig intresserad av mig. Det enda han egentligen var ute efter var att försöka få tillbaka sitt ex. Hon i sin tur var en idiot som började tokläsa den här bloggen. Till vilken nytta? Hon dumpade ju ändå honom sedan hon förstört alltihop. Kvinnor är verkligen elaka och onda av naturen. Det har en god vän till mig rätt i.
 
Nej, min dröm-man är fortfarande som honom med den enda skillnaden att jag vill att han är intresserad av mig. As simple as that! Personen i inlägget ovan lyser med sin frånvaro och jag har inte sett honom sedan han var här på gården och hälsade på en annan för typ en månad sedan eller något. Han kanske helt enkelt har försvunnit härifrån. Nog om honom. Jag ska hitta en liknande person som är intresserad av mig. Det är det jag vill träffa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela