Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite lätt irritationsmoment! =/

Publicerad 2013-08-08 14:55:39 i Vanlig vardag,

Sitter här och håller på med beställningen som ska iväg. Det är bara det att en person är lite strulig och det stör alltihop. Fett drygt!

Nu skrev personen att den hade betalat, men inga pengar på kontot. Det känns fel att jaga också. Å andra sidan vill man ha något och är seriös ser man väl till att fixa allt. Jag behöver dessutom kontaktuppgifter på personen och det strular det också. Jag blir halvt galen på detta. Nåväl, ikväll ska jag jobba igen och det är väl bara att sätta fart med det som ska göras innan.
 
En massa tävlingar börjar jag få till i planeringen också. I första hand banbyggar-tävlingar. Jag känner att det är bra om jag är ute och visar upp mig nu i år så jag kan få några tävlingar själv. Nästa vår kommer jag nog fortfarande att göra en del praktikdagar för jag vill ha så mycket kött på benen som möjligt innan jag börjar bygga själv.
 
Jag kan säga att vissa saker med att köpa in själv för att sälja är mindre roliga. Ridbyxorna till exempel, å andra sidan vet jag inte om jag ska vara irriterad på det. Ett par samples syddes upp till mig, men tydligen var inte tillverkaren nöjd så de ska sy upp ännu ett par.  Suck! =( Nåväl, jag betalade inte så mycket för ridbyxorna och även om det skulle strula till max med dem så blir jag liksom inte ruinerad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela