Real Time Analytics

Livet På En Kant

Irritationsmomenten

Publicerad 2013-08-10 11:36:49 i Vanlig vardag,

Jag tror att jag den senaste tiden stört mig avsevärt på x antal människor. Det har med alltifrån pengar till att lämna sopor efter sig att göra. Det är jävligt irriterande faktiskt.
 
En av personerna jag stör mig på tror jag handlar om ren avundsjuka. Den skapar så att jag blir tvungen att städa "skräp" efter personen. Det är jävligt irriterande och på något sätt förnedrande, men jag har liksom inget val. Om jag inte springar och städar ser det ut som att det är jag som är sopråttan och det vill jag inte vara. Vad är personens problem? Jaja, bara att försöka skita i det.
 
Jag stör mig även på en person där jag råkade ha något personen behövde och personen i fråga var skyldig mig pengar. Nu hämtade personen sakerna, men några pengar har jag inte sett. Regeln gällande sådant: Sätt upp personen på glöm-kontot. Hon var egentligen redan ute ur mitt liv. Hon kommer ändå att skapa sig ett dåligt rykte då jag blev avrådd redan innan för att ha med henne att göra.
 
Jag blir irriterad på människor som gör ett dåligt arbete enbart pga lathet. Jag förstår inte riktigt hur människor fungerar om man kommer till en arbetsplats, får lön och ett antal arbetsuppgifter. Varför inte utföra dessa på ett korrekt sätt? Nä, istället skiter man i att göra sakerna ordentligt. Big NO. NO!
 
Ja, det var väl allt för just nu, eller, jag är fett jävla irriterad på en pakistansk leverantör som verkar vara extremt efterbliven. Tur att det finns fler än en! 

Så, nu ska jag fortsätta mitt arbetande vid datorn, en anings lättare efter lite ventilering.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela