Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ett samtal från Pakistan senare.....

Publicerad 2013-08-13 14:21:57 i Vanlig vardag,

Ja, fan jag trodde det var någon från Norrland som ringde och ville köpa stövlar då de första siffrorna i numret var 092. Icke sa nicke! Det var från Pakistan. Det är en säljare som jagat mig i typ en månad nu. Grejen är den att han vill sälja så stora kvantiteter att det skulle vara en omöjlighet för mig att köpa in i dagsläget. Det är mycket bättre att köpa från någon annan då. Han har inte givit upp utan bombar mig varje dag med meddelanden vilket i sig bara är irriterande. 
 
Efter lite strul senaste veckan har jag iaf lyckats fixa till det sista. Herregud så mycket jobb det blev. Imorgon har jag noll tid att slutföra allt så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Schemat för morgondagen ser liksom ut: Arbete 07.30-12.30 lunch arbete på ny arbetsplats 14-ca 23.30 Jo, jag vet det är några timmar. Hehe! Lönen lär duga i slutet på september men det är bara bra.
Jag har när den här månaden är slut haft minst 11 dagar som jag jobbat dubbla pass. =) Nice! Jag tänkte ta det lite lugnare i september sedan.
 
Nu ska jag ner och fixa stallet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela