Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ett besök hos dietisten senare....

Publicerad 2013-08-26 16:17:25 i Vanlig vardag,

Det är suveränt det här med dietisten. För det första känner jag att jag är mycket piggare och gladare sedan jag börjat med dessa näringsdrycker. Normalt sett försöker jag hålla mig till bara en, men vissa veckor när jag känner mig sämre kan jag ta upp till tre på en dag. Tro mig, de behövs verkligen.
 
Efter det här besöket kommer jag även att bli kontaktad av en sjukgymnast. Det behövs också. Kordinationsförmågan i vänster sida är katastrofal. Oftast orkar jag inte skriva om det här. På något sätt känns det oväsentligt och vem vill läsa om en fucking jävla gnällspik? Nej, från min sida är det ett konstaterande - vänster sida i min kropp har fuckat upp. Det blir bättre och bättre, men det går ganska sakta. Naturligtvis har de kollat om jag haft en stroke och det har jag inte haft även om jag har många symptom. Nu tänkte jag iaf få hjälp av en sjukgymnast och sedan tänkte jag börja med simningen vilket jag tror kommer hjälpa mycket.
 
Näringsdryckerna kommer jag fortsätta med i ett halvår till att börja med och om en månad ska jag tillbaka till dietisten. Två månader kändes för länge mellan besöken. Det är verkligen värt att söka annan hjälp om man känner att man inte känner sig helt bra och inte är sjuk. För en vanlig människa kanske det räcker med att lägga om kosten lite och må bättre. Eller, så kanske det finns någon annan hjälp att få som inte är hos dietisten.
Nu känns det bra med näringsdryckerna. De är rabatterade från Stockholms landsting och innan har jag haft lite ångest när jag druckit mer än 1 per dag då jag känt det som att jag inte fick ta fler. Nu är det helt ok att jag tar fler de dagar jag behöver. Jag försöker ju hålla mig till en per dag i den mån det är möjligt. 
 
Nu ska jag vidare mot nya äventyr idag - i Uppsala! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela