Real Time Analytics

Livet På En Kant

Efter en lång dag får jag äntligen sova. =)

Publicerad 2013-08-30 22:36:37 i Vanlig vardag,

Nu ska jag äntligen lägga mig. Det ska bli så skönt att få sova idag. Det här blev en lång dag. Jag började i morse med att sätta upp gallren i stallet och de är så förbaskat tunga. Innan jag gick upp vid lunch hade jag så ont att jag nästan ville gråta. Det var fan inte roligt alltså. Nu är det iaf gjort.
 
Vid lunch åkte jag sedan iväg och jobbade. Det gick sisådär. Var typ inget folk så jag fick åka hem tidigare. Isället åkte jag och åt middag med en person efter. Där på det här jobbet förstår jag mig inte riktigt på en person. Han är verkligen kontaktsökande. Nåväl, låt gå. Jag orkar inte göra något ändå. Numer tar jag allt som det kommer.
 
Efter middagen åkte jag och satte upp resten av gallren. Nu är alla galler upp där nere. Det tar sig sakta men säkert. 
 
Dessutom fick jag in en ny beställning på ridstövlar och en som kommer imorgon. Jag har några lite konstiga personer som har beställt, men inte betalat. De har jag inte skickat efter faktiskt. Tror det är 3 eller 4 personer som gjort det. Skumma människor...... Dessutom har de inte svarat när jag har hört av mig till dem. Jaja, jag har iaf beställt en bunt med andra stövlar till de som har betalat och har 3 beställningar till på g just nu. Det flyter liksom på rätt bra ändå. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela