Real Time Analytics

Livet På En Kant

Blev påminnd idag

Publicerad 2013-08-17 12:17:18 i Vanlig vardag,

Idag kom jag precis ihåg varför jag tycker om mitt eget stall. Världen är full av fucking jävla oärliga människor. Det är bara att inse. Speciellt hästvärlden.

L har sagt till mig många gånger att hon är så less på andra stall och att det är så skönt med ett litet stall med människor som har häst för att vi tycker det är kul. Jag har inte riktigt förstått förut, men nu vet jag. Grejen är att jag oftast åker till ett ställe, tränar eller gör vad jag ska och sedan åker hem. Sedan skiter jag i resten däremellan och har bara kört mitt race. Det tänker jag fortsätta med igen. Hästmänniskor är falska och oärliga.
 
Jag är tacksam, som jag skrev för någon dag sedan, att mina vänner 2013 är de bästa jag haft under hela min livstid.
 
Sad face is on today! Imorgon har jag återhämtat mig och är på hugget igen, men just nu tänker jag tillåta mig själv att vara oärlig. Åsikten i sig har jag inget emot, det är hela tillvägagångsättet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela