Real Time Analytics

Livet På En Kant

Arbetet med webshopen!

Publicerad 2013-08-02 14:41:17 i Vanlig vardag,

Jag funderar seriöst på att göra en ny blogg enbart för detta med webshopen/webshoparna. Det är faktiskt otroligt mycket arbete med dem fast det verkar enkelt. Arbetet har inte bara med shoparna i sig att göra utan även en massa runtomkring.
 
  1. Tull - du ska veta en massa om tull. Man ska skriva tulldeklarationer, veta vilken tariff varje sak ska tillhöra. Det finns certifikat som ger andra tullfördelar osv osv osv.
  2. Bokföringen - bökföringen blir väldigt mycket mer avancerad helt plötsligt. Här gäller det att ha koll på både det ena och det andra.
  3. Webshopen ska uppdateras med nya varor.
  4. Marknadsföringen ska uppdateras. Igår kom jag på att mina annonser blivit "gamla" på bara 3 dagar så jag blev tvungen att uppdatera dessa igen.
  5. Håll koll på valutorna! Det gäller att ha koll på hur det går för de olika valutorna varje dag. Dollarn har gått ner ganska mycket senaste tiden och det är ju toppen då jag mestadels handlar med just dollar. Euron ligger också väldigt lågt.
  6. Daglig kontakt med både kunder och leverantörer. Det gäller att vara serviceminded och hinna svara på hyfsat kort tid, uppdatera sina kunder med ny information, speciellt när det kommer till beställningsvarorna.
Verkar det fortfarande roligt? Ja, då är det bara att hitta din nisch!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela