Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nä, nu ska 800 par trosor säljas!

Publicerad 2013-04-08 11:05:00 i Vanlig vardag,

Sitter och gör iordning annonser till Tradera. Det är 800 par trosor som ska säljas. Ja, inte alla på en gång, men jag har gjort iordning för att lägga ut annons på 100 par iaf. Jag vet inte, jag kanske har fler än 800 par hemma, men men, säljas ska de iaf.

Sedan pågår projekt röjning. Här ska saker bort och slängas. Jag tror att jag har kommit in i den här fasen när jag måste ha kliniskt. Det finns ingen gråskala hos mig. Det är svart eller vitt, vilket innebär kaos eller pedant. Ingenting däremellan är ok. Allt måste vara fit-fit och då menar jag till minsta fläck, eller så skiter jag totalt i vilket. Jag kanske borde söka hjälp, men behövs verkligen det?
 
Nä, nu måste jag fortsätta. Jag har inte tid att sitta här och skriva om jag ska hinna färdigt.
 
Kan tillägga att hunden blivit mycket bättre. Igår satt jag och grät på golvet, men idag har han inte haft ett enda anfall och verkar pigg och glad precis som vanligt. Det innebär att jag kan vänta på veterinärtiden och inte behöver åka in akut idag, vilket först var tanken.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela