Real Time Analytics

Livet På En Kant

"Du gick rakt in i mitt hjärta!"

Publicerad 2013-04-04 07:26:00 i Attraktionslagen,

Tror ni att det är svårt att faktiskt se fram emot att gå till jobbet när det är det man fick höra sist. Jag vet lite av min "lilla rutt" för dagen och idag ska jag träffa en person som sa "Du gick rakt in i mitt hjärta!" till mig sist jag var där. Och orden kom direkt från hjärtat. Man kunde se lyckan hos personen. Det känns faktiskt roligt och bra.
 
Tänk vad positiva ord kan betyda för andra. Det här har gjort mig gladare i flera dagar. Det är inte så svårt att kläcka ur sig ett vänligt ord nu och då. Vi är så bra på att klanka ner och klaga på andra att vi inte har tid att se det positiva istället. Tragiskt va! Var tacksam för det lilla du ser hos en annan människa istället. Det lilla skapar alltid mer och sedan är spiralen igång åt andra hållet istället.
 
Du kan börja med att göra en person lite extra glad idag. Det dröjer inte förrän det kommer tillbaka till dig. Du har väl sett filmen Skicka vidare? Om inte bör du göra det per omgående.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela