Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionslagsönskningar och män

Publicerad 2013-04-14 19:56:00 i Vanlig vardag,

Jag tycker det är intressant att se hur min önskning börjar ta form. Fungerar det verkligen? Är det verkligen SÅ enkelt att leva efter attraktionslagen att man bara behöver göra en önskning och så slår den in?
 
Faktum är att svaret på ett sätt faktiskt är ja. Just den här önskningen har jag funderat på länge och utformat som jag faktiskt vill att det ska ske. Det känns som att det blir mer och mer frekvent och målet faktiskt kommer närmre. Jag väntar med spänning på fortsättningen. Det innebär att jag inte gör någonting och mannen som det i fråga gäller gör precis det jag önskat mig. Det händer redan nu. Jag tycker det känns intressant. Han vet inget och inte tänker jag berätta heller.

Tiden får helt enkelt utvisa hur det blir.

För att klargöra vissa saker.
 
1. Man ska inte göra önskningar gällande andra människor. Det kallas för att andra har fri vilja. Nu kringgick jag lite då jag kände att något behövde förändras, men jag gjorde det enligt punkt 2.
2. Jag önskade mig det här sättet, eller någon annan. Det är fortfarande så att jag har helt öppna dörrar gällande vad universum erbjuder mig.
3. Jag har gjort min önskan och tänker inte påverka varken hitåt eller ditåt någonting. Sker det så sker det. Jag har annat att göra på dagarna än att både fundera på andra människor eller göra något med dem.
 
Jag är tacksam över att Universum verkar tycka att jag ska tro på det här eftersom det uppenbarligen är så att den vill visa vad som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela