Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionslagen - snabb lathund i hur du får det du önskar

Publicerad 2013-04-09 21:03:00 i Vanlig vardag,

Det är rätt fascinerande det här med attraktionslagen. Det fungerar verkligen. Egentligen är det ganska simpelt.
 
1. Skapa en önskning. Känsla står högre än tanke vilket betydar att det du känner är viktigare än det du tänker att du vill ha. Hur mycket du än tänker kommer känslan att vinna över tanken. Det gäller alltså att hitta en positiv känsla i det du önskar få och sedan göra önskningen.
 
2. Ägna tiden åt annat du tycker om. Någon beskrev det som att om man tänker om och om igen på önskningen man har gjort är det som att man går fram till servitören om och om igen och gör en beställning på en restaurang. Matbeställning görs EN gång. Likaså beställningar till universum. Att spendera tiden på annat betyder att du ska ägna dig åt dig själv. Det är viktigt att vara lycklig och tacksam för sitt liv och det är bara du själv som kan göra och skapa ditt liv.
 
3. Ta tacksamt emot det du får. Även om det kanske inte är exakt det du önskat är det viktigt att vara tacksam. Kom ihåg att universum alltid tar kortast väg mot målet, även om det kanske inte ser ut som det från början.
Om du inte tar emot det universum ger dig kommer universum att ge upp. Det är ungefär som att du bjuder hem någon på middag och personen åter och åter tackar nej. Till slut ledsnar du. Det är ungefär som att jag försökt kontaktat den här mannen som jag velat träffa och han har sagt nej flera gånger och att det inte kan bli något mellan oss. Då ger man upp. Det är liksom ingen ide längre. Däremot kan man omvandla och förfina önskningar. Kom ihåg att universum har ett överflöd av allt, precis allt, vare sig det är pengar, materiella saker eller vad det än kan tänkas vara. Precis ALLT är möjligt  bara du tror att det är möjligt. Se bilden framför dig, lev som att du redan har det. 
 
Ingenting är försent förrän du slagit sista spiken i kistan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela