Real Time Analytics

Livet På En Kant

Att ge kärlek till andra människor - är faktiskt gratis!

Publicerad 2013-04-11 14:18:00 i Vanlig vardag,

Att ge kärlek till andra människor kostar inget. Det är enkelt, lätt och behöver inte vara så mycket. Tyvärr är de flesta snåla, giriga och egoistiska. De tänker bara i första hand på sig själva. Jag håller med, man ska tänka på sig själv i första hand. Oavsett vad som händer i livet vaknar man upp med sig själv varje morgon. Det är sig själv man, till den dagen man dör, delar säng med. Varje morgon ska du se dig själv i spegeln, vara stolt över och mår bra för den du är. Att ge kärlek till en annan människa behöver varken vara krångligt eller svårt och det får dig att må bättre i slutändan.
 
Jag blev fett bitter en dag när jag mötte en människa som såg alltför glad ut på morgonen. Jag blev jävligt irriterad. Hon var liksom verkligen bara FÖR glad. Gick där med sitt leende helt utan synbar anledning. Sedan kände jag hur det "illasinnade" leende spred sig över till mig och jag kände hur glädjen började sprida sig även i min kropp. Jag bestämde mig för att sluta vara bitter och tacksamt ta emot glädjen. Vem vill inte vara glad?
 
Livet är mycket lättare att leva med ett leende på läpparna. Ett leende gör dessutom att du blir helt annorlunda bemött och spiralen över att livet blir lättare att leva sprider sig i ditt liv.
 
Det räcker med ett leende för att sprida sin kärlek omkring sig. Svårare än så är det inte.
 
Nästa gång du möter en person med blicken kan du väl passa på att le åt personen. Jag lovar att du kommer att känna att du får tillbaka lika mycket kärlek som du gav med ditt leende.
 
En person sa för ett tag sedan till mig: "Om du är fet kan du åtminstone vara söt och rar." Personligen tycker jag nog att alla kan vara söta och rara oavsett hur man ser ut. ;-)

Kommentarer

Postat av: Silverloa

Publicerad 2013-04-11 15:58:08

Ja jag hittade mycket intressant hos dig! Just att vara tacksam för det man har är väldigt lätt att glömma....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela