Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag lever efter en liten princip

Publicerad 2012-09-13 14:49:30 i Vanlig vardag,

Principen är enkel. Ödsla ingen energi på saker som varit och som inte är bra. Och vad har jag gjort senaste dagarna? Ödslat energi på en person som är helt meningslöst att ödsla energi på. Varför ödsla energi där det inte finns något? Jag menar: Jag känner något för någon som inte känner något för mig. Shit happens! Det finns de som är intresserade av mig som jag inte är intresserade av heller.

Nej, nu ska jag lägga energi på att hitta någon annan igen. Skulle den här andra mot all förmodan nu vilja något får den väl komma fram och säga något. Som det ser ut nu är intresset noll. Jag har inte tid att lägga på något sådant. Jag ska hitta någon annan och återgår till den som jag nu tänkt träffa. Känns kanske som att lördagen är lite körd, men men. Han bor ju inte så långt bort så det känns som att det inte gör så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela