Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag har tagit mig en rejäl funderare

Publicerad 2012-09-05 22:00:36 i Vanlig vardag,

Det finns inte längre någon anledning för mig att ha kvar Norton. Jag vet att det låter elakt, men det är verkligen så. Jag kan inte stå och hålla en häst som jag inte har tid för och som dessutom tar upp en plats för någon som jag skulle kunna få in en stallhyra för.

Det är bättre för både mig och hästen om han får åka någon annanstans till någon som har mer tid för honom. Jag ska fundera lite mer på en lösning. Det är helt meningslöst för mig att enbart mocka, betala hö och ta in och ut en häst. Du kan ju själv ställa dig frågan: What´s the point? Ja, det känns jobbigt, men det lutar åt att det får bli så nu. Om inte annat skulle det kunna stå en häst som jag själv kan ha glädje av. Det bästa för mig skulle vara att hitta någon som kan ta honom på "foder" och han står kvar. Dvs att den betalar hans uppehälle och tar ansvaret över att ha häst. Det skulle vara den perfekta lösningen, men var hittar man en sådan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela