Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag gråter

Publicerad 2012-09-20 22:39:13 i Vanlig vardag,

Jag vill ha tillbaka MIN tränare. Det finns ingen annan som honom. Varför är han så muppig och inte hör av sig? Jag hoppas på ett svar nu. Han är ju dessutom min vän, och det är därför jag har lust att gråta när jag tänker på honom. För att jag blir så arg att han flyttade. Hela min hästliga världsbild dog då. Samtidigt förstår jag honom.

Nu ska jag ha hit honom. Det bara är så. Jag insåg idag hur mycket jag tycker om mina hästkompisar i stallet. Ni är suveräna. Jag insåg också varför vi har så roligt och trivs så bra tillsammans. Det här kan bli bra. Det ska bli bra. Jag har ju en plan! =) P.S Ingen vet om den ännu.

En sak vet jag. Mina personliga värderingar kommer aldrig att förändras och vet ni vem som är tacken för det? Norton faktiskt. Han är en klok herre. Han har lärt mig mycket om livet och som människa. Vet ni känslan av att äga hästen som ALLTID är finast? Stolt blir man när hästen 22 år gammal fortfarande är suverän. Idag frågade till och med tränaren vad han var efter. Hihi! Jag glömde säga att han är så gammal. Fattar ni stoltheten av det? Hästen som är snyggast i stan. Fattar ni hur coolt det är? Nej, bara om ni har häst själv, eller har sett honom. Det bästa jag gjort på länge var att hyra ut honom i somras. Så fin som han är nu har han inte varit på några år och det är så roligt att se. Dessutom är han glad och det är viktigast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela