Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag behöver en man

Publicerad 2012-09-16 16:02:25 i Vanlig vardag,

Jag kom på det igår. Jag behöver faktiskt det. Det gäller bara att hitta ngåon som är intresserad av diverse arbete på gården. Vad ska jag annars med honom till?

Var hittar man en sådan då?
Jag skulle behöva någon som verkligen tycker om att göra sådana saker och som har lite verktyg som jag inte har. Det fattas faktiskt en del.

Idag var ju dessutom en box trasig. Tacksamt nog kunde hyresvärden hjälpa mig att laga den. =) Det är jobbigt om man inte lagar i tid för då finns det till slut så mycket att det blir ohållbart att laga.Man får vara rädd om grejerna.

En egen man som kan laga skulle vara bra att ha.. Det är väl att begära för mycket. Speciellt eftersom jag kom på att det inte ens finns någon man till mig. Varenda en som jag träffar är bara ute efter en enda sak och jag orkar inte med några längre. Alla män är dumma i huvudet har jag kommit fram till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela