Real Time Analytics

Livet På En Kant

Snälla, låt något bra hända nu

Publicerad 2012-10-03 13:15:00 i Vanlig vardag,

Jag önskar att något bra kunde hända nu. Det här känns som en jävla förbannelse. De stunder jag känner mig piggare har jag ont och de stunder som jag inte har ont känns det som att jag ska dö av trötthet. It fucking sucks! Livet är väldigt enkelt när man är frisk. Visste ni det?

Hästarna står och jag kan inte göra något åt det. Imorgon får jag iaf hjälp med båda. Då ska jag passa på att bara vila hela dagen. Om ni visste hur jag längtar.

Idag får jag hjälp att handla och det känns bra. Annars hade jag fått svälta under helgen. Skämt åsido. Någon annan hade nog kunnat hjälpa mig. =)

Jag väntar också på att helvetet ska bort. Om jag blir av med det, det är en sak alltså, då kommer jag att bli sjukt happy. Jag lovade er före och efterbilder, men de kommer först när den är borta.
 
Jag ska specifisera några bra saker
 
*helvetet försvinner(saken alltså)
*allt som har med hästarna att göra löser sig omg till något bra.
*jag får en chans att prata med den här personen jag skrivit om. Jag har ju fått två så det är 3:e gången gillt. Han måste bara dyka upp först och jag måste känna mig tillräckligt bra för att orka. Just nu tar jag mig knappt ner till stallet. Snarast skulle iofs vara bra för då hinner  jag inte få kalla fötter eller ångra mig.
*Det dyker upp en sak så att det blir perfekt lösning på att helvetet försvinner
*Jag hittar min braiga skiftnyckel som försvunnit i stallet. Alt att någon annan dyker upp med en skiftnyckel och kan sätta ihop min säng. ;-)
 
Det är bra saker som kan hända precis NU. =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela