Real Time Analytics

Livet På En Kant

Svenskens 10 budord!

Publicerad 2012-10-13 10:25:00 i Vanlig vardag,

Vi inleder med nummer 1 idag.
 
Det lyder:

Du skall icke vara glad!
 
Att vara glad innebär att du ska känna någon form av lycka i livet. Det är fel. I Sverige är det strängt förbjudet. Märker du sedan att någon annan verkar glad bör du skynda på att förstöra glädjen och lyckan för den. Gärna genom att sprida bitterhet runtomkring dig.
 
Om bitterhet inte fungerar kan du som nästa steg börja vara gnällig. Gnällig är ett sätt att få bort glädje och lycka. För att förstöra är det att föredra gnällighet framför kreativitet. Kreavtivitet kan också leda till glädje. Gnällighet tar dessutom bort kreativitet.
 
Om bitterhet inte fungerar utan motparten fortfarande är glad. Då är det dags att ta i med hårdhandskarna. Var nedlåtande! Ge personen pikar, elaka kommentarer och blicker. Detta brukar få även den gladaste på fall.
 
Detta är budord nummer ett i Sverige. Nyinflyttade bör omgående läsa detta och lära sig det.
 
Jag säger bara KISS MY FUCKING ASS. Håll er borta från mig era bittra jävlar. Den som söker skall finna och jag vill inte längre ha något bittert runt omkring mig. Fram för glädje och lycka!

Kommentarer

Postat av: fanny

Publicerad 2012-10-14 10:12:53

Woho! Heja glädjen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela