Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sängen kom till mig idag...

Publicerad 2012-10-08 13:08:17 i Vanlig vardag,

Jag önskade mig en ny säng förra veckan. Den kom idag. =)

Säger ni fortfarande att det här inte fungerar? Det gör det. Nu ska ni dessutom veta att jag 1. Inte hade så mycket pengar att spendera på denna säng 2. Inte har någon bil att hämta sängen med 3. Inte själv kunde bära. Nu är det så att ALLT detta har löst sig på ett extremt passande sätt. Sängen står här nu - och är min. Vet ni vad det sjukaste av allt är? Jag har ALLTID önskat mig en sådan här säng. Dessutom är jag en STOR fan av ek och min säng, ja, den är just i ek. Livet är fantastiskt.

Dessutom ska jag berätta en till sak när jag än då håller på. Det är att jag behöver sängen för att kunna ta hem någon man hit. Jag vet att det är stört. Det är inte som att jag inte hade någon säng innan. Det var bara det att just en sådan här säng behövde jag. Det var viktigt.

❤ mitt liv! =)

Jag lovar att fixa en bild. Det som fattas just nu är en tavellist 60 eller 80 cm i ek. Den ska sitta ovanför sängen. Jag hade flera förut, men nu har jag bara en kvar. Jag behöver 2 eller 3. Dessutom behöver jag hjälp att sätta upp dem.

Jag önskar också bort skåpen som står i sovrummet. Jag vill ha mina byråer där istället. Just nu är det opraktiskt i mitt sovrum och jag vill ha det annorlunda.

❤❤❤ Bild kommer ❤❤❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela