Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu har jag nytt jobb

Publicerad 2012-10-15 10:31:00 i Vanlig vardag,

eller, som ni antagligen skulle säga, idag ska jag på arbetsintervju. Idag fick jag tag på personen som har hand om ansökningarna till jobbet jag ville söka. Sagt och gjort ska jag förbi och söka jobb där. Det kommer att bli perfekt!

Det här jobbet önskade jag mig förrförra veckan.

Jag fick lite ångest igår när jag såg att han ändå sålt bilen, men jag oroar mig inte så mycket ändå. Han lär inte försvinna härifrån insåg jag. Det är bra, eller det är också perfekt!

Mitt liv är bara SÅÅ bra.

Nu är det några saker jag har kvar på önskalistan.

Det ena är att jag ska få till min egen "verksamhet". Det är lite av scary shit på ett sätt, men samtidigt är jag inte rädd. Det är bara några saker jag måste fixa. Jag skulle kunna få till det det vet jag, jag måste bara fråga någon rakt ut och jag har så svårt för det. Det är inte min grej. Sedan tycker jag inte om att göra saker helt själv för jag är så ostrukturerad och har svårt att fokusera på allt samtidigt. Jag behöver någon med ett mer välutcklat ordningssinne och någon som kanske är lite större riskanalytiker. Jag tror att den delen av min hjärna är lite skadad faktiskt. Riskanalysgrejen, eller så fungerar den bara inte så som den gör på andra. Alltså behöver jag någon att samarbeta med. Vem då? Förresten så lyckades jag genom ett telefonsamtal i lördags lösa både försäljningsbit samt leverantör till en svårare kategori underkläder. Den kategorin har innan varit ett stort problem faktiskt OCH det är en mycket viktig kategori. Ni kanske tror att jag är humflum? Jag ser det bara som ett enda stort pussel med en massa bitar som måste falla på plats. I början finns det inget mönster i pusslet och bitarna är heller inte urskurna ut det är ett enda stort svart hål. Sedan börjar bit 1 falla på plats, bit 2 osv. Till slut är hela pusslet på plats och då är det klart. Just nu känns det här med en samarbetspartner som en JÄTTEbit som fattas faktiskt. Jag kanske ska göra om den till en liten. Jag vet vem jag skulle vilja ha där och jag är rätt säker på att den personen skulle säga ja, men jag vågar inte fråga. Det får helt enkelt lösa sig.....det är här attraktionslagen ska träda i kratt och det har den redan gjort. Jag vet, att personen i fråga är intresserad

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela