Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu är det provridning igen

Publicerad 2012-10-04 17:11:00 i Vanlig vardag,

Jag ska erkänna att jag är less på dessa provridningar nu och då är jag bara uppe i två med dagens. Det är väl inte det att jag är less på personerna utan bara hela grejen.
 
Dessutom har Ante gått en gång idag och personen som ska komma nu tjatade sig till att få komma idag och prova. Suck! Känns ju "lovande" redan innan, eller kanske inte. Tur jag har bakat äppelkaka som jag och stallmaffian kan äta medan vi tittar på.
 
Jag vill bara säga att jag lärt mig ännu en sak med medryttarannonser nu. Skriver man en annons om att hästen är lite knepig dyker det upp en massa wannabes som ska rida till och utbilda hästen till nästa Totilas a la Edward Gal. Jojo, vi får väl se. Jag blir SÄLLAN imponerad av någon och wannabes är jag inte ett dugg intreserad av att ha i stallet. Jag har sagt åt mer än en att "du rider hästen förjävla illa". Med dem orden faktiskt. Det var min åsikt och jag kan inte linda in saker alltså belv svaret ärligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela