Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mitt sätt att tjäna pengar

Publicerad 2012-10-09 10:09:43 i Vanlig vardag,

Jag vet att ni alla ofta ställer frågan. Hur fan har hon råd? Jag ska vara ärlig. Det vet egentligen inte jag heller. Jag vet bara att varje gång min "tro" har sviktat tittar jag på Norton och säger att nu behöver jag hjälp. Han hjälper mig alltid. Senaste dagarna har jag utvecklat det hela bara. Jag har också börjat tänka i ett vidare perspektiv.
 
Nu är det där inte helt sant. Om sanningen ska fram har jag exakt koll på vad jag får in/ut. Vissa månader är det mer och vissa mindre. Det var inte dock förrän den månaden jag insåg att jag lyckats få in mycket, mycket mer pengar än vad ni någonsin skulle kunna tänka er att få ut efter skatt som jag insåg att jag har en otrolig potential att få in det jag vill.
 
Nu var iofs förra månaden katastrofal, men det berodde på utomstående faktorer. Det är sådant som händer. Jag har tagit nya tag nu och ser bara framåt och vilken potential jag har att skapa det jag vill.
 
Jag vill inte jobba heltid. Det tar alldeles för mycket tid av mitt liv. Jag vill ägna den tiden åt att jobba med det jag vill. Det där lät lite konstigt kanske, men jag vill jobba med mitt eget. Just nu är mitt arbete bara ett sätt att få in hyran medan jag påbörjar mitt drömliv. Hälften av det lever jag redan. Jag älskar mitt stall och tycker om mina hyresgäster.
 
Det första målet är att få in 39 600:-. Då menar inte jag före skatt utan det som faktiskt kommer in på mitt konto varje månad. I ett första skede är det innan mina räkningar är betalda. Ska jag berätta det sjuka i det hela? Det är 3600 som jag hade som okänd källa när jag räknade på den summan. Jag vet, jag är lite rolig. Okänd källa tänkte jag skulle bli underkläderna som jag ska sälja. Jag var tvungen att komma på något som skulle passa in på okänd källa. Det gör att "okänd källa" är extremt utvecklingsbar.
Börjar ni känna nu att min plan faktiskt är sann? All annan inkomst är hemlig. Det här var bara en liten bråkdel i hur jag "arbetar".
 
;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela