Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jaha, då blir jag hemma ett tag till då. =/

Publicerad 2012-10-18 14:49:00 i Vanlig vardag,

De tyckte inte det var någon bra ide att jag kommer tillbaka och börjar jobba på måndag. Jag blir hemma en eller två veckor till. Härligt va!? =( Jaja, inte mycket att göra. Egentligen kände jag mig inte fit för att jobba ens två timmar om jag ska vara ärlig, för det var det jag skulle göra.
 
Jag känner mig lite halvdeppig när jag bara är hemma. Det är inget roligt. Det är tur jag har mina vänner i stallet som jag kan "trakassera". =P
 
Jag önskade mig en sak idag faktiskt. Jag vet att man inte ska önska saker om specifika personer, men jag ville göra det så jag gjorde det. Egentligen önskade jag mig inte idag utan det började som redan igår. Jag kör ju på den här attraktionslagen fortfarande. Det känns bra. =)
 
Vi får se hur det blir. Jag tror att det blir som jag önskat och tänkt. Jag känner det på mig. Jag önskar göra en sak med en speciell person, en viss dag och jag önskar göra en ungefär exakt sak. Det är ingen avancerat och inget krångligt. Bara roligt, avspänt och enkelt. Ni vet, jag orkar inte göra så mycket just nu.
 
Eller vi kan ju se, jag skriver väl då. Så ni slipper undra. ALLT tänker jag inte skriva dock  Jag önskar mig att jag och den personen som frågade mig om jag tror på ödet, vilket ingen här vet vem det är gör en sak, inte alltför avancerad och jobbig, på lördag. Jag känner att jag skulle behöva komma bort här hemmifrån ett tag och med den här personen slutar jag verkligen tänka på allt det dåliga. Det är vad jag skulle behöva. Och lördag skulle vara en bra dag. Alla dagar är iofs bra, men lördag känns bra. Eller, ju tidigare desto bättre. Bara jag kan få tänka på något annat en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela