Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här kan inte bli annat än en perfekt dag

Publicerad 2012-10-07 08:34:00 i Vanlig vardag,

Jag måste faktiskt erkänna att det var länge sedan jag mådde så här bra. Var så här glad. Det finns liksom inget längre som kan få mig på fall. Igår hörde jag av mig till den här personen som jag träffat på dagen. Nu har jag inte fått något svar, men sak samma. Idag har jag inte tid med det. Jag har massor med annat att göra. =)

Om dagen inleds med att jag gör ett kaffe som smakar perfekt. Hur skulle de kunna gå utan att inte bli en perfekt dag?

Jag har dessutom fortsatt mitt liv med attraktionslagen. Jag har visualiserat mina 26 miljoner som jag vill ha på mitt konto. Ja, ni läste rätt. Nu kanske ni skrattar, men jag vet faktiskt hur jag ska kunna få dem. Ni kan fortsätta tänka att det är omöjligt, för mig är det inte det. Ingenting är omöjligt för mig.

Om saker var omöjliga och obotliga. Hur skulle det vara möjigt att bli frisk från en "obotlig" sjukdom? Jag blev det. Provsvaren som jag fick från i somras visade perfekta värden för min "obotliga" sjukdom som jag tidigare hade. Den ni! Allt är möjligt. Senare idag ska jag berätta hur jag gjorde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela