Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionsgrejen igen

Publicerad 2012-10-11 22:29:28 i Vanlig vardag,

Det är faktiskt så att den sviktar emellanåt. Det kan jag erkänna, MEN om jag skulle räkna upp alla de bra sakerna som hänt denna vecka skulle du inte tro mig. Jag kan bara konstatera att det fungerar.
 
Imorgon löser sig de sista sakerna jag tänkt denna vecka. Min tanke var att jag skulle säga upp mig imorgon, men eftersom jag tappa bort en grej som skulle göra att jag kunde ringa på jobbet som jag skall få får jag fixa allt på en gång.
 
Nu ska jag lägga mig och tänka på att imorgon är en precis lika fantastisk dag som idag och alla möjligheter finns för mig att dagen ska bli fulländad. Det vet jag att den kommer att bli.
 
Jag har några saker jag vet ska hända och några andra som jag hoppas på. Kvällen ska jag ägna, ändra åt att sällskapa med någon eller så ska jag softa själv i lugn och ro. Det gör sak samma egentligen. En flaska vin måste nog införskaffas innan iaf. Den jag redan har hemma är ju en speciell flaska vin till ett speciellt tillfälle. När, var och hur den ska drickas återstår att se. Ska någon komma hit och äta fattas det ingredienser till det också så det måste införskaffas isf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela