Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen lossnade det...

Publicerad 2012-10-16 15:40:00 i Vanlig vardag,

Ikväll har jag en del att göra. Jag kom på hur jag ska börja. Jag önskar mig fortfarande 1 stycke partner, men jag börjar själv. Han dyker nog upp. Jag skriver han för jag föredrar att arbeta med män.

Ikväll ska jag iaf lösa del 1 av min försäljning. Helt plötsligt när jag satt här kom jag på vad jag ska göra. Idag hittade jag nämligen ett annat stället att handla från där jag tyckte om produkterna. Några saker av de som jag anser vara problem var även lösta.

Nu ska jag ner till stallet och mocka. Det såg inte så roligt ut i mina boxar i morse. Hästarna fick lite mer mat eftersom det öste ner och eftersom de redan äter rätt mycket kastar de inte i sig resten. En box såg tristare ut än de andra. Lägg också till att de gick in tidigare. =( Jaja, det kommer inte att göra sig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela