Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ännu ett tillägg...

Publicerad 2012-10-08 22:12:00 i Vanlig vardag,

Jag har precis håvat in TV-bänken jag letat efter. Det bästa av allt. Den var på bortskänkes. Alltså jag bara dör!!!!!!!! Jag ÄLSKAR mitt liv. Fattar ni hur sinnessjukt bra det här är just nu? Det är bara en liten hake. Jag har varken bil eller släp just nu, men det löser sig. Drömmöbeln är ju på väg till mig. Vad kan det gå annat än kalasbra? Det löser sig perfekt imorgon.

Jag har bara några saker på önskelistan den här veckan. Det ena är mina 26 miljoner och det andra är att jag ska träffa(och prata med) den här speciella personen. Nu börjar jag känna mig tillräckligt vän med själv för att ta tag även i den biten. Jag vill verkligen prata med honom. Rädslan försvinner mer och mer. Jag har ingen ångest över att jag hörde av mig till honom och inte fick något svar. Jag känner verkligen att jag har jobbat med mig själv nu.
 
 
ALLT är bara SÅÅÅ bra just nu. =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela