Real Time Analytics

Livet På En Kant

A secret about me

Publicerad 2012-10-14 21:12:13 i Vanlig vardag,

För ganska länge sedan hade jag planerat att skriva det här inlägget. Det gjorde jag inte den gången. Idag har jag faktiskt lust.

Jag tänkte berätta något bara en del av er vet om.

Det började med något helt sjukt igår. Jag och en till satt i stallet ganska sent. Senare än vi brukar. Helt plötsligt hör vi steg utanför och hunden springer ut och skäller. Precis som han gör när någon kommer, eller går förbi. Vi tittar ut och det är helt tomt. Fucking creepy! Det spökar liksom där.

Jag berättade det här för en annan person idag och då kom vi in på lite andra saker. Det visade sig att vi båda kan spå i tarot. Jag antar att ni inte visste det om mig. Jag brukar inte heller göra det, men av någon anledning öppnade jag tarotleken för ett tag sedan. Vi pratade om det en del och kom på att det faktiskt är rätt intressant ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela