Real Time Analytics

Livet På En Kant

Woho! En höjdpunkt idag.....

Publicerad 2012-11-23 11:13:00 i Vanlig vardag,

Har grandiosa planer för dagen. Jag ska nämligen inhandla nya sängkläder. Det är viktiga saker det. De ska vara mjuka, snygga, lagomt tjocka och inbjudande. Som ni förstår så är det inget man gör i en handvändning, utan detta kräver enormt med tankearbete. Och just det där med tankearbete är ju något jag är otroligt skicklig på. With that said...
Har haft min hjärna på arbetsläger ett par dagar nu, och tankarna har i princip enbart snurrat runt *pojke*. Och sängkläderna förstås. Det hjärnan kom fram till är att vi är alla olika. Vissa av oss handlar utan att tänka, tar steg i alla riktningar och fiskar hej vilt. Vissa är lite tvärtom. Tänker alldeles för mycket, står still med metspöt i tryggt förvar.
Vad som är mer framgångsrikt tänker inte jag gå in på, det är nog rätt uppenbart (men det innebär inte att det är mer rätt).De som tillhör de som helt enkelt är för blyga/osäkra för att handla, ta stegen och lägga ut ett litet nät kanske skulle behöva lite instruktioner. Eller vägledning kanske vi ska kalla det.
-Ett litet oskyldigt sms med en kort mening är en skitbra början. Typ `Hur mår du?´ `Har du sett nya Batman?´ `Sugen på en kopp kaffe?´
Funkar även bra att skriva på chatten eller på små lappar.
-Att säga rätt ut vad man tänker på och känner är ju skitjobbigt emellanåt. Det går ju bara inte att säga rätt ut ibland. Då funkar det alldeles ypperligt med små subtila fysiska yttrandet. Det kan vara allt från en hand som snabbt stryker på ryggen, till en hand som bestämt förs till en viss kroppsdel som vill ha uppmärksamhet.
-Blickar. Underskatta inte kraften som ögonen kan ligga bakom. Det är få saker som behöver sägas med ord som inte kan sägas med ögonen. Okej, det är ju lite svårt att förmedla att det behöver köpas en liter mjölk, men att titta på någon och säga att `du intresserar mig bortom all logik´ är egentligen inte så svårt. OM man nu menar det...

Så... ta nu och skicka ett sms till mig så kan vi ju kanske inviga mina nya sängkläder om ett par dagar (eller ja, så fort jag tvättat dom och fått dom torra).

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela