Real Time Analytics

Livet På En Kant

Snyggat till mig!

Publicerad 2012-11-23 15:48:00 i Vanlig vardag,

Jag har precis klivit ur Sveriges längsta dusch på länge. Idag ska jag få rastas lite. Jag vet ju ALDRIG vem jag träffar på där ute. Jag har ju önskat mig en man som uppfyller vissa saker, Om det är den jag vill och tänker på, eller någon helt annan. Det får universum lösa åt mig. Det enda jag kan säga är att saker får lösa sig själv och vill man ha mig får man ändå ta och anstränga sig lite nu.

Han som jag vill ha i dagsläget får ta och anstränga sig. Det är allt jag kan säga.visa att han är intresserad. Det minsta han kan göra om han är intresserad är att fråga om jag inte vill göra något(bio är en bra grej just nu), eller åtminstone fråga hur jag mår, men då börjar jag nog gråta. Nåväl, nu ska jag och min "sambo" iaf åka iväg, och vem vet, Han brukar ju vara bra på att dyka upp "av slumpen", eller så står där någon helt annan och bara "väntar".

What is meant to be is meant to be.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela