Real Time Analytics

Livet På En Kant

Skräcken!

Publicerad 2012-11-28 11:16:45 i Vanlig vardag,

Alltså, jag bestämde mig precis att när Norton måste kila vidare är det hos mig. Skräcken för mig är att hästen ska hinna bli så dålig att den är ett vandrande lik. Jag vill att min häst ska vara pigg, fräsch och glad när den dagen är kommen. Den ska inte vara levande död. Själv håller jag järnkoll på att hästen fortfarande ser ok ut. Jag hoppas, om jag blir "blind", att någon talar om för mig att det börjar vara dags.
 
I brist på annat googlade jag min gamla häst. Jag trodde faktiskt att den dog på sista stället jag visste att den bodde på. Det gjorde den inte. Den flyttade en gång till. Sista bilden som var tagen på hästen fick mig nästan att börja gråta. Jag tänker inte lägga ut varken länk eller bild här. Den kan ni som frågar efter få titta på, för det var fan ingen rolig syn. Usch och fy! Okunskap, eller bara blinda. Vette fan, men tragisk var det. Det känns som att det hade varit bättre att jag hade tagit bort hästen. Den var dock fortfarande fullt frisk och ridbar när jag sålde den. Hon hade det bra först också och den var ju inte direkt vanvårdad när de tog bort den. Den såg bara förjävlig ut.
 
Nej, Norton får stanna här och kila vidare i min ägo. Det finns ETT ställe där han skulle kunna få bo på och tjäna ett syfte, men det får bli ett senare problem isf. Just nu är han papi till lilleskrutt  och han gör det med den äran!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela