Real Time Analytics

Livet På En Kant

Projekt på G: Naturligt sköljmedel

Publicerad 2012-11-17 11:44:16 i Vanlig vardag,

Jag tål inte sköljmdedel. Allra sämst de blåa. Jag tänkte precis skriva, fråga mig inte varför, men jag vet faktiskt svaret.
Ni har en del av svaret på följande länk:
 
http://bomanskassar.wordpress.com/2010/01/23/skoljmedel-och-allergier-hor-de-ihop/
Efter att ni har läst det här vill jag tillägga  att jag uppfattar sköljmedel ännu giftigare än det som står på den sidan.
 
Eftersom vissa av mina kläder blivit tvättade med sköljmedel senaste tiden pga olika omständigheter visade det sig attt jag fick eksem en dag av ett par byxor. Detta fick mig att tänka till. Jag har ju bara tvättat mina kläder utan, men min inneboende tyckte att det borde finnas något som ändå gjorde att kläderna blir mjuka. Sagt och gjort. Jag googlade och nu påbörjas projekt. Icke giftigt sköljmedel.

Jag vill bara tillägga att jag nästan alltid lägger i lite grönsåpa med tvättmedlet för kläder blir faktiskt inte riktigt rena annars. Man känner inte skillnaden förrän man provat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela