Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu är jag på G

Publicerad 2012-11-09 11:41:00 i Vanlig vardag,

Jag har lagt ut några annonser på saker som rör hästarna idag. Det kändes bra. Det behöver styras upp det här. Jag måste göra om lite så det passar inför framtiden. Det krävs planering, lite omstrukturering och framförhållning. Efter elva månader som stallinnehavare har jag kommit fram till vissa insikter gällande hur jag vill ha det. Det är inte så stora förändringar. Bara lite klarare. Dessutom känns det bra att passa på när jag bara har en hyresgäst. Det är alltid enklare när det kommer in nya och att reglerna gäller redan från början. Då är det den förväntningen man har på stallet.
 
Jag håller på att utforma ett kontrakt samt ett antal stallregler. Jag lånade en del ideer av ett annat stall när det kom till stallreglerna. Saker som jag tycker är bra. Det blev dessutom skrivet så att även en nöthjärna kan förstå vissa saker. Nu vet man inte vilka hyresgäster som kommer i framtiden, inte för att jag menar att de är nöthjärnor, utan att de kanske inte är så rutinerade och då är det bättre med tydliga och enkla förhållningsorder.
 
En av de saker jag annonserade om var en medryttare till Ante. Det kan ju inte bli så svårt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela