Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite mer på "önskelistan"

Publicerad 2012-11-11 20:53:31 i Vanlig vardag,

Nu när det löste sig så bra med A-biten i önskningen önskar jag mig även B-biten. Nu behöver jag två däck till önskning A. Det skulle vara toppen om jag bara kunde få dem också. Det jag behöver nu är två däck typ motorcykelhjul. Jag vet inte dimension och så än. Jag vet heller inte var jag ska lyckas få dem. Jag vet bara att det verkar som att det är mening att det här ska ske.

Jag behöver också en bit plywoodskiva, metallfärg alt billack. Jag tror att det blir bra. Just det, inte att glömma. Jag önskar mig hjälp med att få ordning på allt detta. Jag får önska mig någon som kan komma och ge mig en hjälpande hand. ;-)

I dagsläget känner jag ingen som kan hjälpa mig med allt det här, men som sagt. Det verkar meningen att jag ska göra det här och då dyker det garanterat upp allt det jag önskat mig. Vem vet, det kanske står en drömprins och kan ge mig allt på en och samma gång. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela